مواد
لازم برای 4 نفر :
میگوی
درشت ------------------ 40 عدد
آبلیمو
--------------------------- نصف استکان
زعفران
دم کرده ----------------- 2 قاشق غذا خوری
نمک و
فلفل -------------------- به مقدار لازم
آرد
برای سرخ کردن ------------- 1 لیوان
طرز
تهیه :
میگو ها
را طبق روشی که قبلا توضیح داده شده است پاک کنید .
آبلیمو
، زعفران دم کرده و نمک را با هم مخلوط کنید و میگو ها را داخل این مخلوط بخوابانید
تا مزه دار شوند.
خمیر تن
پورا :
در یک
کاسه متناسب با اندازه مواد، سفیده های تخم مرغ را با چنگال بزنید تا کاملا با هم
مخلوط شوند.
آب و
نمک را اضافه کنید و هم بزنید . آرد را از قبل الک کنید
و کم کم به مخلوط اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید
.
میگو ها
را بعد 15 دقیقه که در محلول بالا مزه دار شدند، از محلول خارج کنید
.
یک
لیوان آرد که برای سرخ کردن نیاز داشتید داخل یک دیس لبه دار بریزید (نیازی به الک
کردن آرد نیست)
میگو ها
را اول در آرد بغلتانید و بعد داخل خمیر تن پورا قرار دهید و بعد داخل روغن از قبل
داغ شده سرخ کنید .
بعد از
سرخ شدن ، آنها را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافه آنها گرفته شود و بعد
همراه سس تن پورا سرو کنید .
سس تن
پورا :
ابتدا
آب و شکر را کاملا با هم مخلوط کنید و بعد سویا سس را کم کم به سس اضافه کنید و هم
بزنید .
نکته
:
بهتر
است هنگام پاک کردن میگو ، دم آن را از بدن آن جدا نکنید و هنگام آغشته کردن میگو
به خمیر تن پورا دقت کنید که دم میگو به خمیر آغشته نشود . بعد دور دم میگو را فویل
آلومینیوم بپیچید و در روغن سرخ کنید تا ظاهر نهایی خوراک زیبا تر باشد
.
با
استفاده از خمیر تن پورا میتوانید طیف گسترده ای از سبزیجات ( از جمله هویج ، کدو ،
قارچ ، پیاز حلقه شده ، فلفل دلمه ای ، جعفری و ... ) را به همین روش تن پورا کنید
.
در این
صورت هنگام تهیه خمیر تن پورا ، اول یک و نیم لیوان از آرد الک شده را اضافه کنید
و بعد که خمیر نسبتا شلی به دست آوردید ، یک سوم از خمیر را کنار بگذارید و
باقیمانده آرد الک شده را به بقیه خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا
خمیر نسبتا سفت تری به دست آید .
از خمیر
اول برای سرخ کردن سبزیجات و از خمیر دوم برای سرخ کردن میگو استفاده کنید
.
هنگام
سرخ کردن سبزیجات نیز نیازی به غلطاندن آنها در آرد نیست .
اگر
ذائقه تان زیاد با سس تن پورا سازگاری ندارد میتوانید این خوراک را همراه سس کچاپ
معمولی یا تند سرو کنید و یا از سس هلندی کنار این خوراک استفاده کنید
.
دقت
کنید که روغن را در ظرفی گود بریزید و ارتفاع روغن به حدی باشد که میگو ها کاملا در
آن شناور باشند . به این ترتیب هم روغن کمتری جذب میگو ها میشود و هم رنگ و ظاهر
میگو ها بسیار زیبا تر میشود .