woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

طرز تهیه چای اسطوخودوس

  • اسطوخودوس خشک دو قاشق سوپخوری
  • آب جوش دو لیوان
  • نبات به میزان لازم

چای اسطوخودوس

 گل خشک اسطوخودوس را در آب جوش ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم دم کنید. سپس به همراه مقداری نبات میل نمایید. این چای برای رفع خستگی، آرامش روان و اعصاب، سردرد و سرگیجه مفید است.

 خواص گیاه اسطوخودوس

این گیاه طبیعت خیلی گرم و خشک دارد. مقوی معده است و بیماری‌های کبدی را برطرف می‌کند. برای تقویت عمومی بدن و درمان رماتیسم به کار می‌رود. ضدزکام، ضدآسم و برونشیت، ضدمیگرن، ضدتشنج بوده و تپش قلب را از بین می‌برد. زردی را برطرف می‌کند، اگر دست و پای شما خواب می‌رود از این گیاه استفاده کنید.

طرز تهیه کیک شکلاتی وگان


vegan chocolate_cake











 

مواد لازم:

3 فنجان آرد ساده
2 فنجان شکر خام (قهوه ای)
2 فنجان شیر سویا
کمی نمک
سه چهارم فنجان روغن
2 قاشق چای خوری نمک میوه بجای جوش شیرین
2 قاشق غذا خوری سرکه
دو سوم فنجان پودر کاکائو
یک و نیم قاشق چای خوری عصارۀ وانیل
برای پر کننده (اختیاری):
1 مربای 250 تا 300 گرمی مارمالاد پرتقال
5 گرم آگار- آگار
2 قاشق غذا خوری آب
برای آیسینگ:
یک سوم فنجان مارگارین غیر لبنی
1 فنجان آیسینگ شکر
3 قاشق چای خوری پودر کاکائو
2 تا 3 قاشق غذا خوری شیر سویا
شکلات رنده شده برای تزئین

طرز تهیه:

فر را تا 170 درجه سانتی گراد برابر با 338 درجۀ فارنهایت حرارت دهید
آرد الک شده وپودر کاکائو را در یک کاسۀ سایز متوسط بریزید.
نمک و شکر را اضافه نمائید. شیر سویا، سرکه، روغن و نمک میوه را هم اضافه کنید.
با قاشق هم بنزید و مخلوط کنید و خمیر کیک را در قالب پختن 24 سانتی متری که از قبل چرب شده بریزید.
به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر خلالی را در آن فرو ببرید، تمیز بیرون بیاورید.
بگذارید کیک خنک شود و سپس آن را در سینی سرو کیک قرار دهید (بهترین زمان پخت کیک، یک روز قبل است.)

برای پر کننده:
مارمالاد را در تابه بریزید و آگار- آگار مخلوط شده با آب را مارمالاد پرتقال اضافه کنید و به آرامی حرارت دهید، بگذارید خنک شود و کیک را با آن پر کنید.

آیسینگ:
مارگارین، شکر آیسینگ و پودر کاکائو را با کمی شیر سویا مخلوط کنید تا به یک آیسینگ نرم و یکنواخت ولی نه خیلی نرم برسید و سپس آن را روی کیک و لبه ها پخش کنید و کیک را با رنده های شکلات تزئین نمائید.