woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

طرز تهیه خورش کلم بروکلی و قارچ


مواد لازم برای 2 نفر :

کلم بروکلی .................................... 500 گرم (2 بوته متوسط)

قارچ ............................................ 250 گرم

ذرت دانه ای ................................... 1 پیمانه

پیاز ریز خرد شده ............................. 2 عدد

روغن مایع گیاهی ............................. 2 قاشق غذاخوری

کره ............................................. ½  قاشق غذاخوری

رب گوجه ...................................... 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو ( یا لیموی تازه) ........................ 3 تا 4 قاشق غذاخوری

زردچوبه، ادویه کاری و گرام ماسالا ....... هرکدام 1 قاشق چایخوری سرپر

زعفران دم کرده .............................. ½ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

نحوه تهیه:

1-      روغن را با حرارت متوسط در قابلمه حرارت دهید و پیاز را افزوده و تفت دهید تا رنگ آن کمی طلایی شود. زردچوبه، ادویه کاری و گرام ماسالا را اضافه کنید. ادویه ها را کمی تفت دهید تا بوی آنها به مشام آید. بروکلی ها را شسته و سرهای آن را برش بزنید. ساقه ی آن را نیز استفاده کنید و دور نریزید (پوست کلفت ساقه را کنده و آنرا به قطعات متوسط برش بزنید). بروکلی ها را خشک کرده و با پیاز تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر کند.

2-      ذرت را به مواد افزوده و تفت دهید. رب گوجه را هم بیفزایید و با مواد خوب تفت دهید. 1 لیوان آب جوش اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا رنگ آب خورش یکنواخت شود. با حرارت ملایم اجازه دهید خورش بجوشد.

3-      قارچ ها را شسته، خشک کنید و ورقه ورقه برش بزنید. کره را در ماهی تابه ای حرارت داده و قارچ ها را به آن اضافه کنید. 1 قاشق غذاخوری آبلیمو بیفزایید و قارچ ها را تفت دهید.

4-      زمانی که بروکلی و ذرت ها پخته شدند، قارچ ها را به خورش بیفزایید. چنانچه میزان آب خورش کم شده بود حدود نصف لیوان دیگر آب جوش بیفزایید. نمک و فلفل بزنید. زعفران دم کرده را هم بیفزایید و اجازه دهید خورش چند جوش بزند. سپس از روی حرارت بردارید و میزان آبلیموی خورش را نیز بچشید. چنانچه کم بود بسته به ذائقه بیفزایید. خورش را در ظرف مورد نظر کشیده و با سلیقه ی خود تزیین کنید.

نکته: چنانچه تمایل دارید می توانید 300 گرم گوشت نیز به خورش خود اضافه نمایید. در این صورت پس از تفت دادن پیازها، گوشت را افزوده و تفت دهید سپس 1 لیوان آب ریخته و زمانی که گوشت پخت بقیه مراحل را انجام دهید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد