woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

طرز تهیه کیک گردویی با شیره انگور و ارده

 

مواد لازم:

آرد                              ۲پیمانه

تخم مرغ                      ۳عدد

شیره انگور                   ۱پیمانه

ارده                             ۲/۱پیمانه

روغن مایع                    ۲/۱پیمانه

کره                             ۲قاشق سوپخوری

گردوی خرد شده             ۱پیمانه

وانیل                            ۴/۱قاشق چایخوری

بکینگ پودر                    ۱قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱.تخم مرغها رو کمی با همزن میزنیم تا از حالت لختگی دربیاد بعد وانیل رو بهش اضافه میکنیم.

 

 ۲.دوباره با همزن میزنیم تا حجمش دوبرابر و کرم رنگ بشه.

 

 ۳.روغن مایع و کره نرم شده رو به مایه اضافه میکنیم.

 

۴.ارده و شیره انگور رو اضافه میکنیم.

 

 

 

 ۵.گردوی خرد شده رو هم اضافه میکنیم.

 

۶.و در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر رو اضافه و با هم مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست بشه.

 

 

 

۷.مایه کیک رو در قالب  چرب و آردپاشی شده میریزیم.

 

 ۸.در صورت تمایل مقداری گردوی خرد شده هم روی کیک بریزین.بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰تا۴۵دقیقه قرار میدیم(این زمان بستگی به دمای فر و نوع قالبتون داره)*حتما بعد از نیم ساعت با خلال دندون یا چنگال کیک رو امتحان کنید اگه خلال تمیز بیرون بیاد کیکتون آماده ست..

 

۹.زمانی که سرد شد از قالب جدا میکنیم.

 

 

 نکته:

۱.حتما آرد رو ۳بار الک کنید.*

۲.شیره انگور و ارده و تخم مرغ و کره باید به دمای محیط برسن.*

 ۳.شیره انگورتون اگه غلیظ و سفته حتما روی حرارت قرار بدین تا گرم و روان بشه بعد به مایه کیک اضافه کنید.*

۴.گردو رو حتما به آرد آغشته کنید بعد هم از الک رد کنید تا آردهای اضافی ازش گرفته بشه.*

 

اینم بافتش پفکی نرم و لطیف با طعم و عطر ارده و شیره انگور....... 

 

طعمش عالیه و حرف نداره.....

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد