woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

طرز تهیه کوکو و کشک بادمجان کبابی

۱) کوکو بادمجان کبابی
● مواد لازم:
▪ بادمجان کبابی پوست کنده ۷ عدد
▪ تخم‌مرغ ۵عدد
▪ پیاز متوسط یک عدد
▪ روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
▪ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
● طرز تهیه:
پیاز را پوست کنده و در میکسر خرد می‌کنیم و سپس بادمجان‌های کبابی را به آن اضافه کرده و خوب له می‌کنیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه در مخلوط می‌شکنیم و هم می‌زنیم تا مایه کوکو یک‌دست شود. سپس در تابه روغن می‌ریزیم و بعد از داغ شدن روغن, مایه کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد. بعد از این‌که یک‌طرف کوکو پخته شد آن‌را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم بپزد.
این کوکو را می‌توانیم در فر هم بپزیم در این صورت فقط دو قاشق غذاخوری روغن در ظرف بریزید و مایه را داخل ظرف بریزید و در فر بگذارید.
من این کوکو را در فر درست کردم.
۲) کشک بادمجان
● مواد لازم:
▪ بادمجان کبابی پوست کنده ۵ عدد
▪ پیازداغ دو قاشق غذاخوری
▪ سیر ۶ حبه
▪ کشک ساییده ۲۵۰ گرم
▪ مغز گردو خردشده ۳ قاشق غذاخوری
▪ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
● طرز تهیه:
بادمجان‌های کبابی را در ظرف می‌ریزیم و سیرها را خرد کرده و با پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و یک لیوان آب روی مواد ریخته و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد. وقتی بادمجان‌ها پخته شد مغز گردو خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و کشک را با کمی آب رقیق می‌کنیم . اگرآب بادمجان‌ها خشک نشده بود کشک را رقیق نکرده داخل آن می‌ریزیم ولی اگر آب آن کم بود با نصف استکان آب کشک را رقیق کرده و روی بادمجان‌ها می‌ریزیم. و بادمجان‌ها را هم می‌زنیم و با قاشق له می‌کنیم. یک ربع بعد از ریختن کشک, کشک بادمجان آماده است آن‌را با سیرداغ و نعناداغ و مغز گردو تزئین می‌کنیم.  

 

طرز تهیه کتلت.طرز تهیه خوراک.طرز تهیه سوپ.طرز تهیه غذای فوری.طرز تهیه غذای خوشمزه.طرز تهیه غذای محلی.طرز تهیه غذای گیلانی.طرز تهیه غذای ترکی استانبولی.غذای سمنانی

طرز تهیه ی کتلت کدو

طرز تهیه کتلت.طرز تهیه خوراک.طرز تهیه سوپ.طرز تهیه غذای فوری.طرز تهیه غذای خوشمزه.طرز تهیه غذای محلی.طرز تهیه غذای گیلانی.طرز تهیه غذای ترکی استانبولی 

 

 

● مواد لازم برای دو نفر
▪ دو عدد کدو سبز کوچک خرد شده
▪ کمی نمک
▪ کمی فلفل
▪ دو عدد تره فرنگی خرد شده
▪ نصف فنجان آرد
▪ نصف فنجان روغن زیتون یا روغن هسته انگور
▪ کمی ماست سفت
▪ یک عدد تخم مرغ
● طرز تهیه
کدو سبز را شسته و پوست آن را بگیرید و سپس به خوبی خرد کنید و کمی نمک به آن بزنید. بعد از چند دقیقه آن را شسته و خوب خشک کنید.
تخم مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و به آن کدوی خرد شده، آرد و تره فرنگی خرد شده را با فلفل اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
روغن را در تابه ای نچسب بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.
پس از آن که روغن گرم شد از مواد با یک قاشق در روغن قرار داده و آن را به آرامی پهن کنید.
پس از این که دو طرف کتلت کدو سرخ شد، آن را در ظرف مناسبی چیده و ماست کنار آن قرار دهید.