woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

طرز تهیه ماهی شکم پر

مواد اولیه :


ماهی سفید                                      یک عدد

 پیاز متوسط                                                     یک عدد

 رب انار ترش                           یک قاشق غذاخوری

چوچاق                                                                    به میزان لازم

 گردو آسیاب شده                               250 گرم

 نمک و فلفل                                        به میزان لازم

طرز تهیه

ماهی را پاک و شکم آن را خالی کرده، شسته و کنار می‌گذاریم تا آب آن برود. ماهی را نمک زده تا مزه‌دار شود. پیاز را رنده کرده و به آن رب انار، نمک، فلفل و سبزی چوچاق خرد شده را اضافه می‌کنیم. سپس گردو را افزوده تا مواد همانند ماست سفت شود. داخل شکم ماهی را با مواد پر کرده، ماهی را در سینی فر قرار می‌دهیم و با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد و به مدت نیم ساعت می‌گذاریم تا روی ماهی پخته شود. پس از پخت از فر خارج کرده و تزیین می‌کنیم.

خانم فریده بیت اللهی کارشناس آشپزی        مجله  116  صفحه55

 

نکتـه:

 

در صورت نبودن چوچاق که سبزی محلی استان گیلان است، از نعنا استفاده کنید.

غذای محلی استان گیلان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد