مواد لازم :
بادمجان دو عدد
سیب زمینی آب پز سه عدد
پیاز و تخم مرغ یک عدد
جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۳۰ گرم
نمک و آرد سوخاری و روغن به میزان لازم
طرز تهیه کتلت بادمجان :
بادمجان ها
را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و سپس پوست کنده و ساطوری خرد کنید. سیب
زمینی آب پز و پیاز را رنده کرده و با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا
مخلوط کنید. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به
دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن
را سرخ کنید یا در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی
شود.