woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

طرز تهیه مارمالاد آلبالو

 

آلبالو ها رو شسته و برگ و ریسه رو ازش جدا میکنیم شکر آب و آلبالو رو داخل قابلمه می ریزیم و میذاریم تا خوب بجوشه کمی که غلیظ شد و شربت طعم آلبالو رو به خودش گرفت پودر ژلاتین رو اضافه می کنیم و بعد از صافی رد میکنیم و شربت رو ازش جدا میکنیم.حالا صافی روی قابلمه میذاریم با استفاده از یه گوشت کوب آلبالو رو از هسته جدا میکنیم ! مارمالاد رو کمی دیگه میجوشونیم تا به غلظت دلخواه برسه . با نون تازه و خامه میشه یه صبحانه خوشمزه! 

 

                  

                  

                  

منبع:foodestan.blogsky.com

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد