woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

طرز تهیه پاستا پنه ایتالیایی

پاسته پنه یکی از پرطرفدارترین پاستاهای ایتالیاییPennealla Contadinaاست مراحل تهیه آن بصورت زیر است.موادلازم:
1
عدد=سینه مرغ سرخ شده
قارچ= به مقدار لازم
نمک وفلفل =به مقدارلازم
خامه =به مقدار لازم
پنیر پارمیسان رنده شده= به مقدار لازم
پنیر گورگوترولای رنده شده= به مقدار لازم


)1
ابتدا سینه مرغ سرخ شده را با قارچ مخلوط میکنیم وبعد نمک وفلفل به مقدار لازم به آن اضافه می کنیم.

2)
حالا نوبت خامه است. در آخر پنیر گورگوترولای رنده شده را به پاستایمان اضافه می کنیم وبه پاستای مورد نظر که پنه نام دارد
سس می زنیم.

3)
پنیر پارمیسان رنده شده جهت تزئین وطعم فراموش نشود حالا
پاستای پنه شما آماده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد