مواد لازم برای 6- 4 نفر:هویج بزرگ= 2 عدد،پوست کنده و خرد شود
اسپاگتی= 250 گرم
سس گوجه فرنگی= 400 گرم
پنیر ریکوتا= یک پیمانه
تخممرغ= یک عدد
پنیر موزارلای رنده شده= یک و یک چهارم پیمانه
گوشت قلقلی چرخ کرده= 10- 8 عدد
پودر ارگانو=یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به اندازه لازم
طرز تهیه:
• فر را از پیش روی 350 درجه از پیش گرم کنید.
• در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.
• هویج را به مخلوط اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر آن را بجوشانید.
• مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسهای منتقل کنید.
• سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• قبل از اضافه کردن تخممرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
• تخممرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 30- 20 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن قهوهای شود حرارت دهید.
• پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش، 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.