مواد اولیه:
سیبزمینی پشندی ریز ۳۰۰ گرم
ژامبون گوشت و مرغ هشت ورق
فلفل نیمکوب و روغن به میزان لازم
شوید خرد شده به میزان لازم
سس مایونز یا فرانسوی به میزان لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها
را با پوست شسته سپس چهار تکه کرده و در روغن سرخ میکنیم. در این فاصله
ژامبون را به صورت نواری برش زده دور سیبزمینی رول کرده و با خلال دندان
محکم میکنیم. فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کرده داخل سینی فر
را با فویل پوشانده روی آن را چرب میکنیم. سیبزمینی و ژامبونها را روی
آن چیده و به مدت پنج دقیقه در فر قرار داده تا برشته شوند پس از خارج کردن
از فر روی آن فلفل و شوید پاشیده با سس سرو میکنیم.
آشپزی, دستور پخت, رول ژامبون, سیب زمینی, طرز تهیه, غذای سریع, فست فود, ژامبون
مواد اولیه:
برنج دو پیمانه
فلفل
دلمهای یک عدد
گوجهفرنگی دو عدد
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
فیله مرغ شش
عدد
کره ۵۰ گرم
هل یک قاشق مرباخوری
زیره سیاه نیمکوب یک قاشق
مرباخوری
پودر کاری، دارچین، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران حل
کرده و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را
آبکش نموده، فیلههای مرغ را با بیفتککوب زده و در کره تفت میدهیم. پوست و دانه
گوجهفرنگیها را گرفته و به صورت مکعبی خرد نموده و به همراه فلفلدلمهای خرد
شده، پیازداغ و ادویهها تفت داده و بر روی حرارت میگذاریم تا آب آن کشیده
شود.
کف قابلمه را با روغن چرب کرده و از برنج را داخل آن ریخته، زعفران، فیلههای مرغ و سس را روی برنج میریزیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم و در آخر مواد و برنج را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا دم بکشد.
آشپزی, دستور پخت, طرز تهیه, غذا, غذای یونانی, فلفل دلمه ای, مجبوس, پلو