woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

گران قیمت ترین سگ در جهان - رکوردهای گینس

یک میلیونر از شمال چین با پرداخت ۱٫۶ میلیون دلار برای خرید یک سگ قرمز تبتی از نژاد ماستیف ( Mastiff ) رکورد گرانترین سگ جهان را شکست.
گرانقیمت ترین سگ جهان که به رنگ قرمز می باشد هانگ دانگ ( Hong Dong ) نام دارد.این سگ ۱۱ ماهه از نژاد سگ های بزرگ می باشد و بیش از ۸۱ کیلوگرم وزن دارد.



لو لیانگ ( Lu Liang ) صاحب پرورشگاه سگ های تبتی ماستیف به خبرنگار دیلی تلگراف گفت:من ۱۰ سال پیش این کار را شروع کردم و هرگز فکر نمی کردم روزی همچین پولی ببینم.

طرز تهیه میگو با سس تند

 

مواد لازم برای تهیه میگو

 

پودر کاری                                    3 قاشق غذاخوری

روغن گیاهی                               2 قاشق غذاخوری

میگو                                           500 گرم

برگ گشنیز خرد شده                  1 قاشق چای خوری

پیازچه خرد شده                          1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه سس تند

زنجبیل تازه، رنده شده                یک قاشق غذاخوری

پیاز کاملاً خرد شده                     2 عدد کوچک

سیر کاملاً خرد شده                   4 حبه

فلفل قرمز کاملاً خرد شده         1 عدد

گشنیز خرد شده                       2 قاشق غذاخوری

آویشن تازه                                3 برگ

جعفری خرد شده                      2 قاشق غذاخوری

کرفس خرد شده                        1 شاخه

سرکه                                        25 میلی لیتر

پودر فلفل                                 نصف قاشق چای خوری

 

روش تهیه

* زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل قرمز، برگ گشنیز، برگ آویشن، جعفری و کرفس را با هم مخلوط کنید. آن‌ها را به همراه 25 میلی لیتر سرکه داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. حدود 2 الی 3 قاشق پر از این سس سبز رنگ را روی میگوها بریزید و خوب به هم بزنید.

* پودر کاری را با حدود 125 میلی لیتر آب کاملاً مخلوط کنید تا به صورت خمیر در بیاید.

* روغن را داخل ماهیتابه حرارت دهید و سپس خمیر کاری را با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید. در تمام مدت خمیر کاری را به هم بزنید تا معطر و خوشبو شود.

* میگوها را داخل ماهیتابه بریزید و جند دقیقه سرخ نمایید.

* سپس مقداری آب داخل ماهیتابه بریزید طوری که میگو اندکی مرطوب شوند و محتویات داخل ماهیتابه به صورت یک سس کاری غلیظ در بیاید. 2 الی 3 دقیقه محتویات داخل ماهیتابه باید روی حرارت بجوشد تا میگوها نرم شوند.

* سپس برگ گشنیز و پیازچه را به آن‌ها بیفزایید و هم بزنید.

این غذا را می‌توانید همراه با برنج سرو نمایید.  

 

میگو ، میگو با سس ، میگو با سس تند ، میگو با سس مخصوص ، سس مخصوص میگو ، تهیه میگوی تند ، میگوی تند با سس ، روش طبخ میگو ، روش طبخ آبزیان ، پخت میگو با سس ، اموزش پخبت میگو با سس ، روش تهیه سس تند میگو ، آموزش تهیه میگو با سس ، آموزش تهیه سس مخصوص میگو ، غذای تند ، آشپزی ، غذای روز ، خوشمزه ترین میگو ، طعم دار کردن میگو