woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

طرز تهیه استیک گوساله با سُس قارچ

مواد لازم

گوشت گوساله                                یک کیلوگرم

پیاز                                                 دو عدد

زردچوبه                                          مقداری

سیب زمینی بزرگ                          دو عدد

آرد ذرت                                           3 قاشق غذاخوری

سرکه                                             نصف لیوان

زرده تخم مرغ                                  3 عدد

خردل                        یک قاشق چای‌خوری

شکر                         یک قاشق چای‌خوری

روغن زیتون                یک فنجان

آب‌لیمو                      3 قاشق غذاخوری

نمک                          مقداری

آب                             یک و نیم لیوان

قارچ                          200 گرم

 

طریقه پخت

1- گوشت را داخل پیاز و آب‌لیمو بخوابانید.

2- گوشت را با یک لیتر آب، یک عدد پیاز و مقداری زردچوبه بپزید.

3- سیب زمینی‌ها را خلالی خرد کرده، داخل روغن سرخ کنید.

4- قارچ را کمی تفت دهید.

5- آرد ذرت، سرکه، آب‌لیمو، آب، نمک، فلفل، شکر و خردل را با هم مخلوط کرده، ظرف را روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید بجوشد تا سفت شود.

6- بعد از این که کمی خنک شد، زرده‌های تخم مرغ را یکی یکی به آن اضافه کنید و هم بزنید.

7- روغن زیتون را نیز کم کم به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا سس شکل بگیرد.

8- نهایتاً گوشت پخته شده را داخل دیس بگذارید. سس را روی آن بریزید. سیب زمینی‌های سرخ شده را کنار آن قرار دهید.

 

نکته‌های طلایی

* می‌توانید گوشت را داخل فر با حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد.

* در صورت تمایل می‌توانید از سایر سس‌ها مانند سس تند استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد