مواد لازم :
آرد سفید نیم کیلو
خرمای بدون هسته نیم کیلو
کره گیاهی 250 گرم
ماست 250 گرم
نمک 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
زعفران آب شده 1 قاشق مرباخوری
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد از هر کدام دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
خرماها را چرخ یا له کنید.کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید. آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را خوب ورز دهید. خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال به مدت 2 - 5/1 ساعت قرار دهید. بعد، از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید. شیرینی ها را می توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید. شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25 - 20 دقیقه، در 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید. در صورت تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو، بادام، پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.
برچسب ها: نان خرما خرما نان زنجفیلی نان زنجفیلی نان زنجفیل زنجفیل ماست زرده تخم مرغ شیر زعفران زنجبیل خمیر ترش روغن بیکینگ پودر وانیل آرد آرد گندم آرد ذرت آرد سبوس دار آب مخمر نمک شکر تخمیر