woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

طرز تهیه مربای انجیر

مربای انجیر


مواد لازم :

انجیر ، دم گرفته ، خرد کرده     1 کیلو گرم

شکر                                 1 کیلو گرم

آب لیمو                              1 - 2 قاشق

هل سبز                              3 - 4 دانه

به دانه                                2 قاشق

طرز تهیه :

ابتدا انجیرها را می شوییم. سپس در یک قابلمه بزرگ شکر را می ریزیم. بعد انجیرها را در لا به لای شکر قرار می دهیم و آب و به دانه و هل را به آن اضافه می کنیم. چون انجیر موقع پخت مقداری آب پس می دهد، در ابتدا نیاز به آب اضافی ندارد. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم و یکنواخت قرار می دهیم تا بجوشد. پس از جوش آمدن شعله را روی درجه متوسط قرار می دهیم تا شربت آن قوام بیاید. در این مرحله آب لیمو را اضافه می کنیم. بعد از چند جوش، مربا را امتحان می کنیم. پس از جا افتادن مربا، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم خنک شود. این مربا باید خوشرنگ و تقریباً طلایی شود. سعی کنید انجیرهای ساقه دار را انتخاب کنید تا انجیرها   کمتر له شوند.

نکته :  اگر انجیر شیرین باشد می توانید تا 200 گرم ازشکرمربا کم کنید.





برچسب ها: مربای انجیر مربا انجیر انجیر دم گرفته خرد کرده به دانه مارمالاد سیب و توت فرنگی مارمالاد سیب توت فرنگی مارمالاد سیب و توت فرنگی آبلیمو شکر کیوی بالنگ بهارنارنج مربا مربای مرباهای خوشمزه انواع مربا انواع مارمالاد مربای توت فرنگی مربای پوست پرتقال مربای تمشک مربای به مربای آلبالو مربای کیوی مربای بهار نارنج آب آهک آب لیمو آلبالو تمشک قوام قوام آمدن شکرک شکرک زدن پیمانه مخلوط میوه شیشه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد