woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

طرز تهیه پتاژ اسفناج

مواد لازم

فیله مرغ چرخ شده 300 گرم

سیب زمینی پخته شده 750 گرم

کرفس پخته 400 گرم

اسفناج ریز خرد شده 400 گرم

کره 75 گرم

آرد 40 گرم

پیاز پخته یک عدد

آب مرغ 3 پیمانه

شیر دو پیمانه

خامه یک پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

پتاژ اسفناج

پتاژ اسفناج

طرز تهیه

سیب‌زمینی، کرفس و پیاز پخته را مخلوط نموده و در غذا ساز ریخته میکس می نماییم، مواد را به کمک صافی یکدست کنید.مواد از صافی رد شده را به همراه آب مرغ ،فیله مرغ، نمک و فلفل بر روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید.

در یک ماهیتابه آرد را با کره تفت داده، شیر و خامه را به آن اضافه نمایید.مواد داخل ماهیتابه متشکل از شیر و خامه و کره و آرد و اسفناج را درون پتاژ می‌ریزیم. صبر می نماییم تا پتاژ اسفناج به جوش بیاید و شعله اجاق را خاموش نموده و پتاژ را سرو می نماییم. 

 

دستور تهیه:خانم ندا زمانی 

منبع:groohashpazi

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد