مواد لازم
فیله مرغ چرخ شده 300 گرم
سیب زمینی پخته شده 750 گرم
کرفس پخته 400 گرم
اسفناج ریز خرد شده 400 گرم
کره 75 گرم
آرد 40 گرم
پیاز پخته یک عدد
آب مرغ 3 پیمانه
شیر دو پیمانه
خامه یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
پتاژ اسفناج
طرز تهیه
سیبزمینی، کرفس و پیاز پخته را مخلوط نموده و در غذا ساز ریخته میکس می نماییم، مواد را به کمک صافی یکدست کنید.مواد از صافی رد شده را به همراه آب مرغ ،فیله مرغ، نمک و فلفل بر روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید.
در یک ماهیتابه آرد را با کره تفت داده، شیر و خامه را به آن اضافه نمایید.مواد داخل ماهیتابه متشکل از شیر و خامه و کره و آرد و اسفناج را درون پتاژ میریزیم. صبر می نماییم تا پتاژ اسفناج به جوش بیاید و شعله اجاق را خاموش نموده و پتاژ را سرو می نماییم.
دستور تهیه:خانم ندا زمانی
منبع:groohashpazi