مواد لازم:
۱۵۰ گرم جو بدون شلتوک
۱۰۰ گرم خامه
۰.۵ لیتر آب گوشت بدون چربی
۳ قاشق سوپخوری هویج نگینی خورد شده
۳ قاشق سوپخوری نخود فرنگی
۲ پیمانه سس بشامل
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا جو را به مدت ۲ ساعت در آب خیس نموده، سپس آن را می شوییم. جو شسته شده را با آب گوشت می پزیم تا زمانی که کاملا لعاب دهد سپس هویج و نخود فرنگی را اظافه می کنیم، زمانی که هویج و نخود فرنگی پخته شدند سس سفید را همراه نمک و فلفل به سوپ اظافه می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه بجوشد سوپ آماده شده را داخل سوپخوری ریخته و خامه و جعفری ساطوری شده را برای تزیین روی سوپ می ریزیم.
سوپ را با شعله متوسط طبخ می کنیم و هر چند دقیقه مواد را به آرامی هم می زنیم تا ته نگیرد.
برای تزیین سوپ به جای جعفری می توانید از سبزیجات دیگر مانند ساقه پیازچه استفاده نمایید.
http://ashpazkhone.blogsky.com
طرز تهیه غذای ملل.طرز تهیه غذای ایرانی.طرز تهیه غذا ی آسیایی.طرز تهیه دسر خوشمزه.طرز تهیه خوراک مرغ.طرز تهیه خوراک .طرز تهیه غذای کم کالری.طرز تهیه بستنی و دسر.طرز تهیه غذا با پنیر