مواد لازم :
تخم مرغ : ۵ عدد
شکر : ۲۵۰ گرم
روغن مایع : یک پیمانه
شیر : یک پیمانه
هویج رنده شده : سه قاشق سوپخوری
گردو : ۸۰ گردو
آرد : ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر : دو قاشق چایخوری
دارچین : یک قاشق مرباخوری پر
نمک : کمی
نکته ۱ : گردو را به اندازه نگین های کوچک خرد کنید اگر هم دوست ندارید اضافه نکنید .
نکته ۲ : مخلوط شکر را به خوبی هم بزنید تا روی کیک زمخت نشود .
نکته ۳ : بعد از اینکه مواد خشک را اضافه میکنید سعی کنید زیاده از حد هم نزنید تا کیک خوب پف کند .
نکته ۴ : قالب ۲۵*۲۵ برای مواد اندازه است .
خودم که این کیک را خیلی دوست داشتم ، شما هم امتحان کنید .
طرز تهیه ی شیرینی نارگیلی با لایۀ شکلاتی