woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

woooow

آموزش آشپزی,طرز تهیه ی انواع غذا و شیرینی,عکسهای جدید,مد و زیبایی,خبرهای جدید

طرز تهیه مرغ شکم پر کره ای

مواد لازم:
مرغ =یک عدد
پیاز=2 عددبزرگ
هویج =3 عدد متوسط
کشمش پلویی=یک پیمانه
گردو =یک پیمانه
آلو بخارا=10 عدد
رب گوجه فرنگی =3 قاشق غذاخوری
کره =150گرم
زعفران=یک قاشق چایخوری
ادویه کاری و زدچوبه=هر کدام یک قاشق مرباخوری
نمک و پودر فلفل =به میزان دلخواه
طرز تهیه:
1 - ابتدا مرغ را شسسته و خوب خشک میکنیم سپس به ان نمک زده و کنار میگذاریم تا مواد درون مرغ را آماده کنیم.
2 - برای تهیه مواد درون مرغ ابتدا پیاز خورد شده را خوب درون روغن سرخ میکنیم پس از سرخ شدن ادویه و زدچوبه و فلفل و نمک رااضافه کرده سپس کشمش پاک شده و شسته شده به همراه آلو و گردو به پیازهای سرخ شده اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و با این مواد درون شکم مرغ را پر کرده و مرغ را درون ظرف نچسب تقریباٌ گود با دیواره ارتفاع 5 سانت قرار داده.
3 - رب گوجه و زغفران و مقداری نمک را در2 آب حل کرده و روی مرغ اضافه کرده و هویج ها رانیز حلقه حلقه کرده و درون مایه رب گوجه افزوده و در آخر تکه های کره را با مقداری زعفران رو مرغ قرار داده تا با حرارت فر ذوب شود تا هم مرغ و هم سس آن طعم کره بگیرد سپس مرغ را درون فر با حرارت بالا قرار داده و مرتب هر چند دقیقه یکبار از مواد سس را با قاشق برداشته و روی مرغ ریخته تا مرغ مزه بهتری بگیرد لازم بذکر است برای پخت سریع مرغ میتوان آنرا بچرخانید یا در آخر شعله بالا را روشن کنید و در این صورت مواظب باشید مرغ نسوزد .(در صورت امکان انتهای مرغ را با خلال دندان بسته تا مواد درون آن حین برگرداندن مرغ جهت پخت بهتر خارج نشود)برای اینکه از پخت مرغ اطمینان حاصل کنید متوانی با فرو بردن چاقو نوک تیز درون ران مرغ از پخت آن مطمئن شوید. این غذا بسیار خوشمزه است حتماٌ امتحان کنید و با برنج سفید میل نمائید . نوش جان  

 

 http://ashpazkhone.blogsky.com/

طرز تهیه کتلت.طرز تهیه خوراک.طرز تهیه سوپ.طرز تهیه غذای فوری.طرز تهیه غذای خوشمزه.طرز تهیه غذای محلی.طرز تهیه غذای گیلانی.طرز تهیه غذای ترکی استانبولی.غذای سمنانی.غذای لذیذ.آشپزخونه.غذا با مرغ.طرز تهیه غذای مرغی.