این فصل، فصل سرماخوردگیه. درسته که بعضی وقتها از طریق ویروس به ما منتقل می شه و
چاره ای نیست که تا پایان عمر ویروس صبر کنیم ولی یه راه هایی هم وجود داره که می شه
شدتش رو کمتر کرد.
ادامه مطلب ...با خواندن این مقاله اموزشی به مبارزه با سرطان در بدن خود بروید.
1- گوجه فرنگی
گوجه فرنگی غیر از ویتامین سی، محتوی مقدار زیادی "لیکوپن" میباشد. لیکوپن مادهای است که خطر سرطانهای پروستات و تخمدان را کم میکند.
محصولات گوجه فرنگی از قبیل؛ رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و کچاپ نیز ضد سرطان میباشند.
2- کلم بروکلی و دیگر کلمها
کلمها غیر از کلسیم، منبع غنی "سولفورافان" هستند. این ماده خطر بروز سرطانهای معده، سینه و پوست را کم میکند.
مقدار سولفورافان در کلم بروکلی بیشتر از بقیه کلم هاست.
3- آواکادو
آواکادو، پتاسیم بیشتری نسبت به موز دارد. همچنین، منبع خوب بتاکاروتن و آنتی اکسیدان میباشد. مصرف آواکادو برای درمان سرطان کبد و بیماریهای کبدی مفید است.
توت
4- توتها
توتها دارای مادهای به نام "آنتوسیانین" هستند. این ماده یک آنتی اکسیدان قوی میباشد و در مقابل سرطانهای روده بزرگ و مری از بدن محافظت میکند.