مواد لازم:
آرد: یک و نیم پیمانه کره گیاهی:۱۰۰ گرم پودر قند: ۳/۴ پیمانه پودر پسته ی سبز: ۱ پیمانه پودر زعفران خشک: ۲ قاشق چای خوری گلاب: ۳ قاشق سوپ خوری هل: ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه:
آرد را کاملاً تفت دهید تا رنگ آرد تغییرکند و بعد کره را اضافه کنید و چند دقیقه با کره گیاهی تفت دهید. در صورت نیاز و کم بودن مقدار کره گیاهی، دوباره اضافه کنید و ظرف را روی حرارت بردارید و پودر قند و پودر پسته را به آرد بیفزایید. بعد زعفران آب کرده، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید. کف یک سینی کوچک را فویل بیندازید. حلوا را داخل سینی بریزید و با قاشق کاملاً روی آن را فشار دهید.
مقداری پودر پسته برای تزیین روی حلوا بریزید. سپس ظرف حلوا را داخل یخچال بگذارید و بعد از سرد شدن به صورت لوز برش دهید.